Hevoset

"Tero"

Qwest eli ”Tero” on vuonna 2003 syntynyt holsteinruuna. Se on 178cm korkea. Terolla on isot ja näyttävät liikkeet ja hyppy. Tero on kisannut nuorempana esteitä 135cm tasolle asti ja koulussa taitaa Vaativa A -asiat.

"Teppo"

Tyler D`02 eli ”Teppo” on vuonna 1996 syntynyt belgialainen puoliverinen, joka tekee enää kevyesti töitä. Se on 173cm korkea ruuna. Täydellinen opetusmestari niin kouluun kuin esteille. Nuorempana se on kisannut 130cm tasolle asti sekä kilpaillut kenttäratsastuksessa. Erittäin kiltti ja rauhallinen.

"Masi"

Marselis eli ”Masi” on vuonna 2002 syntynyt trakehner. Se on 168cm korkea. Pehmeäliikkeinen, kiltti ja osaava ruuna, joka sopii kaikentasoisille ratsastajille.

"Nana"

Parana ”Nana” on vuonna 2005 syntynyt wielkopolski tamma. Se on säkäkorkeudeltaan 170cm. Nana on luonteeltaan kiltti, mutta ratsastettaessa ei sovi ihan aloitteleville. Nana on osaava kouluratsu, mutta estetunneille se ei osallistu.

"Kamo"

Kamome K ”Kamo” on vuonna 2014 syntynyt puoliveriruuna. Se on säkäkorkeudelta noin 165cm. Kamo on nuoresta iästään huolimatta todella kiltti niin ratsastaa kuin hoitaa. Kamo tykkää hypätä esteitä.

"Santtu"

Charlie ”Santtu” on vuonna 2008 syntynyt puoliveriruuna. Se on säkäkorkeudeltaan noin 166cm. Santtu on osaava niin koulussa kuin esteissä ja luonteeltaan äärettömän kiltti. Santtu on herkkä ratsastaa ja siksi ei sovellu ihan aloittelijoille.

"Kake"

Moonsirull eli ”Kake” on vuonna 2011 syntynyt eestiläinen ratsuponi. Se on 158cm korkea ruuna. Kakella on pienet ja pehmeät liikkeet sekä hyppy. Erittäin kiltti ja toimiva kaikentasoisilla ratsastajilla.

"Manteli"

Minin Manteli  on vuonna 2005 syntynyt suomenhevostamma. Se on 155cm korkea. Manteli on innokas, mutta kiltti ratsastaa ja se hyppää mielellään.

"Anna"

Rosanna ”Anna” on vuonna 2013 syntynyt eestinponitamma. Sen säkäkorkeus on noin 145cm. Anna on luonteeltaan todella kiltti ja soveltuu myös ihan aloittelijoille.

"Roosa"

Rosante eli ”Roosa” on vuonna 2004 syntynyt eestinhevostamma. Se on 153cm korkea. Roosa sopii pehmeiden liikkeidensä ansiosta pienemmillekin ratsastajille. Tykkää hypätä ja hyppää hyvin.

"Vanilla"

Vanilla II eli ”Vanilla” on vuonna 2005 syntynyt eestinhevostamma. Se on 144 cm korkea. Vankan rakenteensa ansiosta se kantaa vähän isompaakin ratsastajaa. Vanilla on kiltti ja pehmeäliikkeinen ja varsinkin esteillä opetusmestarimainen ja varma menijä.

"Nuutti"

Princis ”Nuutti” on vuonna 2010 syntynyt risteytysponiruuna. Se on säkäkorkeudeltaan noin 145cm. Nuutti on osaava niin koulu- kuin estepuolella, mutta tämän ponin silmäkulmasta löytyy sen verran pilkettä, että se ei sovellu aremmille ratsastajille.

"Brune"

Brune on vuonna 2006 syntynyt russponiruuna. Se on 130cm korkea. Brunella on pehmeät liikkeet ja hyppy. Kiltti ja rauhallinen, vaikka välillä pientä pilkettä silmäkulmassa. Sopii kaikentasoisille ratsastajille.

"Ariel"

Skogmyrens Ariel eli ”Ariel” on vuonna 2004 syntynyt russponiruuna. Se on 125cm korkea. Pehmeästi ja kevyesti liikkuva poni, joka toimii kaikenikäisten ja -tasoisten lasten tunneilla.

"Beauty"

Beauty Sultana eli ”Beauty” on vuonna 1997 syntynyt belgialainen ratsuponi. Se on 136cm korkea tamma. Beauty on reipas, mutta todella kiltti ratsastaa ja se kantaa turvallisesti kaikentasoiset ratsastajat. Beauty on oikea opetusmestari ja esteillä todella osaava.

"Lilla"

Ickas Lilla My eli ”Lilla” on vuonna 1999 syntynyt shetlanninponitamma. Se on 102cm korkea. Lilla on taitava poni sekä koulussa että esteillä.

"Kenzu"

Kentak eli ”Kenzu” on vuonna 2005 syntynyt eestiläinen ratsuponi. Se on 113cm korkea ruuna. Kenzu on erittäin toimiva ja kiltti lastenponi, joka hyppää hyvin.

"Frasse"

Frans ll eli ”Frasse” on vuonna 2000 syntynyt shetlanninponiruuna. Se on 100cm korkea. Frasse tekee pääasiassa pienten lasten tunteja, ajoja ja maastoja.

"Köpö"

Ajoksen Jani  eli ”Köpö” on vuonna 1999 syntynyt shetlanninponiruuna. Se on 105cm korkea. Köpö on maailman kiltein ja rauhallisin poni, joka toimii ihan kaikessa tekemisessä kaikentasoisilla ja -ikäisillä. Köpö on oikea monitoimiponi.

"Zidonia"

Sörbys Zidonia eli ”Zidonia” on vuonna 2005 syntynyt shetlanninponitamma. Se on 103cm korkea. Zidonia on toimiva, osaava ja reipas shettis, joka hyppää todella hyvin.

Yhteystiedot

Riitin Talli

Väänteenjoentie 54
09630 Koisjärvi
044 055 0579

riitintallioy@gmail.com